Redigera, avsluta eller ta bort aktivitet
En aktivitet (avtalad tid, uppgift, e-postmeddelande eller telefonsamtal) kan uppdateras. Här hittar du information om hur du ändrar, avslutar eller tar bort en skapad aktivitet.
En skapad aktivitet är en uppgift, ett e-postmeddelande, en avtalad tid eller ett telefonsamtal som har kopplats till en organisation och/eller person. En aktivitet kan uppdateras, ändras, tilldelas ny ägare och tas bort.
Ändra och uppdatera en aktivitet
- Öppna en aktivitet genom att klicka på ikonen Öppna post

- Gör dina ändringar
- Klicka på knappen Spara
Tilldela ägare på en aktivitet
När du byter ägare på en aktivitet får den nya ägaren en avisering i systemet.
För att byta ägare, klicka på Tilldela/Status i toppmenyn och skriv in namnet på önskad användare.

En användare som blir tilldelad en aktivitet (eller taggad i en anteckning) får en avisering i systemet. Aviseringar hittar du i den avancerade menyn högst upp till höger, ikonen formad som en plingklocka. Aviseringar innehåller en länk som tar dig till informationen som den handlar om.
Stäng en aktivitet
För att avsluta/stänga en aktivitet, klicka på ikonen Stäng aktivitet.

Fäst en aktivitet
För att en aktivitet ska synas högst upp i listan land aktiviteter på fliken Tidslinje, klikca på ikonen Fäst.

Ta bort en aktivitet
För att ta bort en aktivitet, klicka på ikonen Ta bort (papperskorgen).

Fick du inte svar på din fråga?
Hjälp oss gärna att göra supportportalen och manualerna ännu bättre. Berätta om något känns otydligt, saknas eller inte fungerar som du förväntade dig. Dina synpunkter gör att vi kan förbättra innehållet och göra det ännu mer användbart för dig och andra.